Frågor? Ring!
0171-53085

Lager-, logistik- och terminaltjänster i Bålsta

Strax utanför Bålsta i Håbo kommun, 45 km nordväst om Stockholm, ligger vår terminal. Vårt geografiska läge är mycket fördelaktigt som terminalort då vi når ca 1,9 miljoner personer inom en radie på 60 km.

Orter som hamnar inom denna radie är till exempel Stockholm, Märsta, Arlanda, Uppsala, Enköping, Västerås och Strängnäs. Samtliga orter har en distributionstariff.

För mer information om våra lager-, logistik-, och terminaltjänster, kontakta Paul Silander.

Lagring och logistik

Inom området logistik ryms mycket. Det vi på Skubbet menar med logistik är att vi tar hand om allt från den fysiska godshanteringen till informationsflödet. 

Som lager- eller logistikkund kan vi erbjuda dig allt från lagring av tillfälliga projektvolymer till helhetslösningar innefattande transport från leverantör, inleverans, lagring, orderplock, returhantering, återrapportering till dig och transport till slutkund.

Sedan den 1 januari 2009 har vi ett webbaserat lagersystem där du som kund kan gå in och registrera order, kontrollera orderstatus och lagersaldon med mera. Som kund hos oss får du även tillgång till DHL, genom vilka vi kan erbjuda förmånliga avtal på pakettransporter.

Bygglogistik

Ytorna på och i kring en byggarbetsplats är ofta små och inte alltid lämpliga att lagra byggmaterial på. Ett av våra vanligaste uppdrag består i att mellanlagra material från olika leverantörer och sedan leverera till byggplatsen efter avrop från entreprenören.

Omlastning och cross-docking

I våra logistikuppdrag förekommer även en hel del cross-docking, alltså att varorna från inkommande transport lossas och lastas direkt på utgående transporter och därmed minskar lagerhållningen. Här hanterar vi inkommande gods från ett flertal leverantörer som samlas ihop till en komplett sändning. Cross-docking är en smart lösning som resulterar i snabbare leverans, lägre kostnader och förbättrad kontroll över varuflödet.

Containers

Vid vår terminal lossar vi containers med pallat eller löst gods. Vi lossar varorna, pallar, stämmer av mot leveranssedel, märker upp och emballerar helt efter dina önskemål.