Frågor? Ring!
0171-53085

Terminal- och lagertjänster

Terminal / distributionsort – Bålsta

Strax utanför Bålsta i Håbo kommun, 45 km nordväst om Stockholm ligger vår terminal. Vårt geografiska läge är mycket fördelaktigt som terminalort då vi når c:a 1,9 miljoner personer eller, om man så vill, 4 st IKEA-varuhus inom en radie på 60 km!

Orter som hamnar inom denna radie är till exempel Stockholm, Märsta, Arlanda, Uppsala, Enköping, Västerås och Strängnäs. Samtliga orter har en distributionstariff.

Lager och logistik

Inom området logistik ryms mycket, vad vi på Skubbet menar med logistik är att vi tar hand om allt från den fysiska godshanteringen till informationsflödet.

Som lager/logistikkund kan vi erbjuda dig allt från lagring av tillfälliga projektvolymer till helhetslösningar innefattande transport från leverantör, inleverans, lagring, order, plock, återrapportering till dig och transport till slutkund.

Sedan den 1 januari 2009 har vi ett webbaserat lagersystem där du som kund kan gå in och registrera order, kontrollera orderstatus och lagersaldon med mera.

Som kund hos oss får du även tillgång till DHL, genom detta kan vi erbjuda förmånliga avtal på pakettransporter.

Bygglogistik

Ytorna på och i kring en byggarbetsplats är ofta små och inte alltid lämpliga att lagra byggmaterial på. Ett av våra vanligaste uppdrag består i att mellanlagra material från olika leverantörer och sedan leverera till byggplatsen efter avrop från entreprenören.

Cross-docking

Ibland förekommer i våra logistikuppdrag en hel del cross-docking. Här hanterar vi inkommande gods från ett flertal leverantörer som samlas ihop till en komplett sändning.

Containers

Vid vår terminal lossar vi containers med pallat eller löst gods. Vi lossar varorna, pallar, stämmer av mot leveranssedel, märker upp och emballerar helt efter dina önskemål.

För mer information kontakta Paul Silander