Frågor? Ring!
0171-53085

Bud – när godset behöver levereras snabbt

När ordinarie transportsätt inte fungerar som du vill finns våra budbilar att ta till. Det spelar ingen roll vad eller var du behöver buda ditt gods – med våra budtjänster kommer leveransen fram snabbt och säkert.

Bud med budbil

Behöver ditt gods komma fram till mottagaren snabbt eller till en ort som inte trafikeras av våra turbilar kan du boka ett bud. Ett bud är en snabbare transportlösning än linjetrafik och körs direkt. Våra budbilar står redo i princip dygnet runt och kan därför påbörja körning av ditt bud med mycket kort varsel.

En budbil kan idag se ut hur som helst. Allt ifrån den klassiska personbilskombin, den tvåaxlade lastbilen som lastar 7 ton eller varför inte en kranbil – allt beror på uppdragets art. Vi erbjuder den typ av fordon som uppdraget kräver.

Bud med budbil - Skubbet AB

Budfirma för leverans i Stockholm, Uppsala och Mälardalen

Tack vare vårt starka nätverk av åkerier och speditörer kan vi smidigt köra bud över hela landet, Norden eller Europa – vi åker helt enkelt dit du behöver oss. Vi har en etablerad närvaro i Stockholm, Uppsala och Mälardalen och är specialiserade på bud i detta område. 

Vi löser den brådskande transporten enligt dina önskemål. Oavsett om du behöver skicka gods på flera ton, ett litet brev eller något däremellan kan du lita på att vi levererar snabbt och med hög leveranssäkerhet.